LOS - Landsorganisationen for sociale tilbud

Personlig og faglig ledelse – for LOS ledere


Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 5. september 2019 kl. 18:00

Sted

Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart Comwell Middelfart
Karensmindevej 3
5500 Middelfart

Arrangør

LOS - Landsorganisationen for sociale tilbud
Tlf: +45 70233400
los@los.dk

Trænger du til at få styrket dit personlige og faglige lederskab?

I en kompleks hverdag, hvor du skal jonglere som både leder af en medarbejderstab, skal du udvise en faglig kvalitet. Desuden skal du kende lovgivningen på det specialiserede socialområde. Derfor er det vigtigt at opkvalificere sine evner inden for ledelse af et specialiseret socialt tilbud. 

Vil du dygtiggøres i forhandlingsteknik og udvide din forståelse for samarbejdet med socialtilsynene? Så skal du tilmelde dig dette lederkursus.

Kurset er planlagt som to internatforløb med fuld forplejning og overnatninger, hvor der er plads og tid til ro, fordybelse og ikke mindst at netværke med andre ledere af private opholdssteder og botilbud.

Datoer og tidpunkt
Det starter d. 16 september 2019 klokken 10:00 - og slutter d. 18. september 2019 - klokken 13:00.
I november starter det d. 14 november 2019 klokken 10:00 - og slutter d. 15. november 2019 - klokken 13:00.

Beskrivelse
Du vil få lavet din personlige lederprofil af en certificeret NEO-PI-R konsulent med uddybende tilbagemelding inden kurset. Gennem NEO-PI-R vil du lære om dine styrker og dine udviklingspotentialer som leder af et specialiseret botilbud. Undervejs på kurset vil vi inddrage din NEO-PI-R profil, således at du får lejlighed til at komme i dybden med den nye viden om dig selv, samt sparring fra undervisere og andre ledere.

På kurset vil du arbejde med ledelse og etik, arbejdsmiljøledelse og meningsskabelse med inspiration hentet fra psykodynamiske perspektiver.
Vi skal blive klogere på paradoksledelse inden for dit ledelsesområde.
At reflektere om etik i arbejdet med udsatte mennesker er centralt, når du skal træffe beslutninger, som berører sårbare liv, medarbejders faglige handlerum, og når du generelt er i dialog med de mange forskellige samarbejdspartnere, som du til dagligt samarbejder med.

Ledelse af opholdssteder og botilbud kalder på flere paradokser, fx når økonomi, faglig kvalitet og lovgivning skal være virksom for den enkelte borger, samtidigt med at du skal have de bedst kvalificerede medarbejdere til at varetage bestemte opgaver, eller når du skal rekruttere medarbejdere. Til tider er der meget udfordrende opgaver, hvor arbejdsmiljøet kan komme under pres. 

Den aktuelle ledelsesscene bliver præsenteret. Emner som autentisk ledelse og moderne ledelse udfoldes og sættes i relief til præcis din ledelsespraksis. Gennem din NEO-PI-R profil sætter vi fokus på din autencitet, handlinger og generelle ledelsesadfærd, når du leder faglige medarbejdere og skal lykkes med at skabe bedre livsvilkår for den målgruppe, du har ansvaret for.

Hele kurset er et samarbejde mellem LOS og professionshøjskolen UCN, og underviserne er både fra UCN og personale fra LOS.

Undervisere og facilitatorer

- Malene Winther, ledelses- og organisationskonsulent, UCN act2learn

- Lotte Emilia Hansen, ledelses- og organisationskonsulent, UCN act2learn

- Jesper Koni Gravesen, jurist, LOS - Landsorganisationen for sociale tilbud (underviser i lov om magtanvendelse)

- Sanne C. Rantanen, fagkonsulent, LOS - Landsorganisationen for sociale tilbud (underviser i resultatdokumentation og forhandlingstektnikker)

Kurset når hele vejen rundt om din ledelse og den faglighed, som er central for at lykkes som leder. 

Vi glæder os til at hilse på dig!

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

LOS - Landsorganisationen for sociale tilbud
Tlf: +45 70233400
los@los.dk

Kontaktinformationer til arrangør

LOS - Landsorganisationen for sociale tilbud
Tlf: +45 70233400
los@los.dk